PJ over schrijven en over de auteur van de Dolentrilogie Alex Kirchner (zomer 2020)

 In Recensies

PJ over schrijven:)

Ik dacht dat schrijven een doorwrocht proces moest zijn van desperatie en gewetenspijn. Armoede en tegenslag. Met het zuur in de armen keihard roeiend tegen de eindeloze stront stroom van tegenslagen in.
Omvallen in het café, morsige vlekken in je stropdas en wilde, lange, grijze haren. Rechtopstaand van het vet.
De literair Artiest.. de ogen rood berand van alcohol en tranen. Constant vluchtend voor de op handen zijnde rampspoed. Die hem ten deel zal gaan vallen wanneer hij de roep van de muze niet beantwoordt.
Wanneer hij niet langer gehoor geeft aan zijn 1e en enige natuur.
DE POWEEZIE!

maar ik zie nu
dat ik een ietwat te bohemiene voorstelling van zaken heb kennelijk.
Ik zal eens beginnen met shoppen bij de Zarah en me eens wat minder kansloos opstellen.
Wellicht dat het helpt.

Anders kan ik altijd nog proberen om eens wat te gaan schrijven ook.

Hahaha..
Lucky bastard!

Recent Posts

Leave a Comment

tien − 2 =