Nieuws en agenda punten van ons boek DOLEN

boek-04

Hier komen de nieuws berichten

Dolen Trilogie voltooid !!

  • Beste Lezers, De postkamer van de HappyFrog-Books is 10 dagen met vakantie van 21-30 augustus. U wordt vriendelijk verzocht hen voor die tijd nog (en ook na die tijd) flink te overbelasten 🙂 !!
  • Afgelopen augustus is Alex geïnterviewd door niemand minder dan @robverlinden Wie kent hem niet. De bevlogen tuinman met het prachtige Amsterdamse accent van het RTL programma (van inmiddels enige tijd geleden) Eigen huis en tuin. Rob was samen met cameraman Arno op Roadtrip door Andalusië. Elke dag maakten ze prachtige filmpjes over het mooie Spanje en de flora en fauna. Ze ontmoetten elkaar in Hinojares bij Mauricio. Daar vond het relaxte interview plaats in de mooie tuin, bij het zwembad onder de Spaanse zon en tussen twee prachtige olijfbomen. Kijk het interview op het Facebook account van de HappyFrog-Books.
  • Alex is begonnen aan een blog/reisverslag van zijn emigreren naar Spanje! Het heet: ‘Onder de Spaanse zon en tussen het groene goud.’ Je kan hem (deze Reallife Soap) tijdens zijn zoektocht naar de ideale woonplek volgen hier op de site in het Blog hoofdstuk. Beleef grappige verhalen, leuke ontmoetingen en hoogte- en dieptepunten met hem mee en kijk mee hoe hij tegenslagen overwint, of niet…
  • Alle Dolen boeken zijn op voorraad in ons magazijn en in de postkamer zijn we startklaar uw bestellingen te verwerken! Geef een Dolen boek kado! Of de hele Trilogie! Kijk naar de aanbieding op de betaalpagina!
  • De Dolen boeken zijn exclusief en alleen te bestellen op deze site en in de directe verkoop, op markten en andere evenementen. Bestel NU!!
  • Volg Alex Kirchner op Instagram Facebook en Linkedin  Dagelijks nieuwe content.
  • Kijk op de recencies pagina voor de laatste reviews van lezers die jou voor gingen!