Nieuws en agenda punten van ons boek DOLEN

boek-04

Hier komen de nieuws berichten

Trilogie bijna voltooid !!

 • PAK JE KANS!! De HappyFrog-Books is verheugd mee te mogen delen dat ze binnenkort weer op de markt in Apeldoorn zullen zijn! Maandag 23 en Maandag 30 mei staan ze weer op de idyllisch mooie Piazza voor het gemeentehuis. Kom langs voor een ‘meet & greet’ met de Apeldoornse Jan Cremer, de schrijver van de Dolen Trilogie. Alex zal tussen 09:00 uur en 14:00 uur op de ochtendmarkt aanwezig zijn en boeken signeren voor de liefhebber.
  Haal de Trilogie nog voor de zomervakantie in huis. Voor jezelf of als kado. De Dolen Trilogie is op waarheid gebaseerd.
  Vorige keer dat Alex er stond kon hij rekenen op veel belangstelling van o.a. Andy Van Der Meijde en Gep Leeflang van De Stentor Apeldoorn en Hans Goedings en Jan Koorenhof van RTV Apeldoorn
  SPECIAAL VOOR HET APELDOORNSE MARKTPUBLIEK GELDT OP DEZE MAANDAGEN:
  3 BOEKEN HALEN = 2 BOEKEN BETALEN
  De complete Trilogie (Alex zijn levenswerk) kost u dan slechts 44€
 • Dolen3 ‘Hemel en Aarde’ is binnen in ons magazijn. Vanaf nu kan je het derde boek van de trilogie hier op de website bestellen.
 • Vandaag 7 maart is een heugelijke dag. Na hard werken, corrigeren en vormgeven is een groot moment en mijlpaal in de Dolen-geschiedenis bereikt. Vandaag is het prachtige manuscript van Dolen3 ‘Hemel en Aarde’, vormgegeven door Harald Slaterus, opgestuurd naar de drukker. De omslag is een zeer kunstzinnige geworden waar we super trots op zijn! Ook nu is weer een kleur gebruikt uit de chakra rij. Na Dolen1 Root Chakra (Basic Trust). Dolen2 Throat Chakra (Communication). Is voor Dolen3 de Solar Plexus Chakra (Wisdom and Power) gebruikt. Dus Rood, Indigo en Geel.
 • De Dolen boeken zijn exclusief en alleen te bestellen op deze site en in de directe verkoop, op markten en op de lancering van Dolen3! Wees er snel bij! Binnenkort is er nieuws over de officiële boeklancering D3!
 • Alex heeft een zolderkamer (schrijfatelier) gevonden aan de Rijn in Ernhem om DOLEN 3 ‘Hemel en Aarde’ af te schrijven en persklaar te maken. Hoe gaat het verder met Roy van Zanten? Maakt hij zijn reis af? Ontmoet hij de liefde van zijn leven? Of belandt hij in de goot in een dubieus land. Gaat hij zich settelen? En waar? Hoe gaat het verder met zijn dochter?
 • Volg Alex Kirchner op Instagram Facebook en Linkedin  Dagelijks nieuwe content.
 • Kijk op de recencies pagina voor de laatste reviews van lezers die jou voor gingen!