Nieuws en agenda punten van ons boek DOLEN

boek-04

Hier komen de nieuws berichten

Dolen Trilogie voltooid !!

  • Afgelopen september is Alex voor de tweede keer geïnterviewd door niemand minder dan @robverlinden Wie kent hem niet. De bevlogen tuinman met het prachtige Amsterdamse accent van het RTL programma (van inmiddels enige tijd geleden) ‘Eigen huis en tuin’ en van het nieuwe programma ‘De grote verbouwing’, wat nu op tv te zien is op SBS6. Rob had in de tijd tussen de interviews  alle drie de boeken uitgelezen. ‘Toen ik eenmaal begonnen was kon ik niet meer stoppen!’ zei hij enthousiast. Het woord ‘rasverteller’ werd Alex toebedeeld door Rob. Ze ontmoetten elkaar voor de eerste keer in Hinojares bij Mauricio, een Limburger die nu in Spanje woont. Rob was samen met zijn cameraman Arno op Roadtrip door Andalusië. Elke dag maakten ze prachtige filmpjes over het mooie Spanje en de flora en fauna. Daar vond het relaxte interview plaats in de mooie tuin, bij het zwembad onder de Spaanse zon en tussen twee prachtige olijfbomen, het groene goud. Kijk beide interviews op het Facebook account van de HappyFrog-Books. Je kunt merken dat Alex nog geen mediatraining heeft gehad, maar gaandeweg ervaring opdoet.
  • Alex is sinds zijn vertrek in juni uit Nederland begonnen aan een blog/reisverslag van zijn emigreren naar Spanje! Het heet: ‘Onder de Spaanse zon en tussen het groene goud.’ Je kan hem (deze Reallife Soap) tijdens zijn zoektocht naar de ideale woonplek volgen hier op de site in het Blog hoofdstuk. Beleef grappige verhalen, leuke ontmoetingen en hoogte- en dieptepunten met hem mee en kijk mee hoe hij tegenslagen overwint, of niet…
  • Alle Dolen boeken zijn op voorraad in ons magazijn en in de postkamer zijn we startklaar uw bestellingen te verwerken! Geef een Dolen boek kado! Of de hele Trilogie! Kijk naar de aanbieding op de betaalpagina!
  • De Dolen boeken zijn exclusief en alleen te bestellen op deze site en in de directe verkoop, op markten en andere evenementen. Bestel NU!!
  • Volg Alex Kirchner op Instagram Facebook en Linkedin  Dagelijks nieuwe content.
  • Kijk op de recencies pagina voor de laatste reviews van lezers die jou voor gingen!