Er was eens een maagd…

 In Blog

Bijna achttien.. Het was eind september en ik zou 18 gaan worden en dus volwassen. Ik had echter nog steeds niet geneukt. Ik was te verlegen als het er op aan kwam. Als bij een ritueel van een indianenstam om bij de grote mannen te horen, vond ik dat deze vuurdoop essentieel was. Met een stapmaat, ging ik de dag voor mijn achttiende op de brommer van Apeldoorn naar Amsterdam naar de meisjes van plezier. Over fietspaden baanden we ons een weg, regen en wind trotserend, door Nederland richting de hoofdstad. Het was tijd om “man” te worden. Verkleumd en nat van de regen kwamen we aan. Bij het station parkeerden we de brommers en wandelden naar de wallen.
We moesten eerst warm worden. Ik voelde me zo koud als een ijsklontje na de lange rit. We doken de eerste de beste kroeg in. Het was druk en rumoerig in de donkere ruimte vol rook met in het midden een groot biljart en een grote kachel langs de muur om me aan te warmen. De sfeer stond me meteen aan. Die Amsterdammers, dat was mooi volk, met gevoel voor humor, open en recht voor zijn raap en met dat platte accent. Hier voelde ik, een jongen die nog steeds graag op de achtergrond bleef, me meteen thuis. Hier werd ik uit de tent gelokt. In Apeldoorn werd je genegeerd als je stil was. Ik was snel in gesprek met een paar nieuwsgierige Amsterdammers. Goedlachs kreeg ik advies waar de mooiere vrouwen zaten en ze wensten me er ook nog geluk bij.
Ik wandelde opgewonden en vol emotie zeker een uur langs de ramen op zoek naar de geschikte vrouw. Ik zag sexy lachende vrouwen die me luchtzoentjes gaven en me wenkten met hun hoofden vanuit hun rood verlichtte kamertjes. Nu zou het gaan gebeuren. Opeens zag ik haar, een bloedmooie, blonde vrouw in witte lingerie met blauwe ogen en een mooie, alles begrijpende, lieve lach. Het leek of ze zo uit de lingeriesectie van de
Neckermann gids was gestapt. Ik voelde chemie. Zij zag het, want ze liep meteen naar de deur om me binnen te laten. Ze had een leuke babbel en ratelde maar door met haar mooie glasheldere stem en Amsterdamse accent. Ik vond haar geweldig en was op slag verliefd. Wat een figuur en wat een lichaam.
‘Ik heb in het circus gewerkt, in de trapeze, voor ik hier ben komen werken,’ zei ze. ‘Het kost vijf tientjes. Kan je me eerst betalen dan hebben we dat vast gehad.’ In een flits stond ze naakt voor me. Ik bewonderde haar slanke blote lichaam van onder tot boven en staarde naar haar ronde, volle borsten met kleine lichtbruine tepels. Ik voelde een enorme hitte in mijn lichaam opgloeien alsof ik een 10.000 watt stroomkabel had vastgepakt en al die energie in me had zitten.
‘Kleed jij je ook uit schat?’ vroeg ze lief. Daar stond ik dan, nog wat onwennig, met een halve stijve voor de mooiste vrouw die ik ooit gezien had. We gingen op bed liggen. Ik voelde de aanraking van haar vingers. Terwijl ze me aan bleef kijken, begon ze me te pijpen. Behendig schoof ze een condoom om mijn lul. Ze had snel door dat het de eerste keer voor me was en ze was heel lief. Ze ging op haar rug liggen en trok me op haar. Ze begeleidde me met haar hand bij haar naar binnen. Langzaam drukte ik me in haar. Alle genotscellen in mijn lichaam kwamen tot leven. Dit had ik nog nooit gevoeld. Met mijn ogen dicht ging ik in en uit haar. Ik was aan het neuken en het voelde geweldig. Ik keek haar aan en zag haar mooie ogen. Toch ging het niet helemaal goed. Voelde ik me betrapt? Of kon ik gewoonweg niet geloven dat ik met deze lieve en mooie vrouw in bed lag? Mijn lul werd half stijf en daarna slap.
‘We houden even pauze dan mag je me zo nog een keer op zijn hondjes nemen, oké?’ zei ze. ‘Omdat het je eerste keer is.’ Toen ie hard was ging ze op handen en knieën voor me zitten en ik mocht het nog een keer proberen. Als extraatje, het was tenslotte een speciale dag. Het voelde zalig toen ik weer bij haar naar binnen gleed, steunend met mijn handen op haar kont. Langzaam ging ik sneller heen en weer. Ik pakte haar vast bij haar heupen en kon zo nog sneller gaan en ik kwam klaar.
Verbaasd keek ik naar de vrouw die me zoveel genot had geschonken in zo’n korte tijd. Blij liep ik naar buiten. Dat moet ik ook wel uitgestraald hebben toen ik weer bij mijn maatje kwam die op me wachtte in de kroeg. Hij lachte en slaakte een luide kreet. Iedereen in de kroeg juichte vrolijk mee. Missie geslaagd. Mijn wereld zou nooit meer hetzelfde zijn.

*

Recent Posts

Leave a Comment

9 − 2 =