Dolen we niet allemaal door het leven? 18-05-2019

 In Persmap

‘Dolen we niet allemaal door het leven?’

Media-influencers en hoofdredacteurs opgelet!

De primeur van het meest spraakmakende / rebelse boek van de afgelopen jaren, ligt hier nu voor het oprapen…

Onlangs is er een uniek boek uitgekomen in Nederland en België. Een schelmenroman zoals ze niet meer geschreven worden. Het lijkt een mix te zijn van Jan Cremer, Heleen van Rooyen en Kluun.
Op het moment dat de jonge Roy van Zanten (13) zijn vader verliest besluit hij nooit volwassen te zullen worden. Dolen gaat over de innerlijke strijd die Roy jarenlang voert tussen settelen en vrij zijn. Of te wel gaan voor de liefde of voor zijn grote droom
zwerven rond de wereld. Door een ongelukkige en overhaaste keuze komt hij terecht in een relatie met de duivel. Hij ontsnapt en gaat op reis om verder te gaan met zijn droom. Hij heeft niks meer te verliezen, denkt hij. Maar kan hij nog vrij zijn?

De schrijver Alex Kirchner is een eigenzinnige persoonlijkheid die in zijn boek Dolen zegt waar het op staat zonder iets te verbloemen. Rauw, voor de vuist weg, soms bikkelhard maar ook met het hart op de juiste plaats.

Alex zegt dat hij 1 miljoen boeken gaat verkopen in de komende jaren. Hoe mooi zou dat niet zijn voor de Nederlandse literatuur.

Kijk voor meer info met onder andere een spannende boektrailer of om het boek te bestellen op:
www.HappyFrog-Books.nl

Pak die primeur voor uw krant, magazine of tv programma! Ik ben benieuwd wie het eerst reageert. De publieke-, commerciële- of een regionale omroep.

Wees er snel bij, want Alex gaat binnenkort naar Frankrijk om de zomer in de buurt van zijn dochter te zijn.

Recent Posts

Leave a Comment

achttien + negentien =

Het debuut van het boek Dolen -artikel in De Stentor