[/vc_column]

DOLEN 2 – demonen en engelen is verkrijgbaar op deze website

dolen_cover

Hier is de tweede autobiografische roman van Alex Kirchner waarin hij jou op geheel eigen wijze probeert aan te moedigen je hart te volgen.

Op miraculeuze wijze overleeft Roy van Zanten zijn laatste avontuur en gaat verder met zijn reis rond de wereld. Maar hoe verloopt het nu met zijn verworven erfenis? Het lijkt of hij investeert in levenslessen en eigenwaarde. Bezittingen en geld kunnen hem niet bekoren, want hij wil eerst zijn innerlijke rijkdom ontdekken. In dit deel reist Roy voornamelijk door Zuid-Amerika en door de krochten van zijn brein. Nadat hij een bitter zoete terugval krijgt in Colombia, gaat hij verder met zijn zoektocht.
Tegelijkertijd vecht hij er ook voor het contact met zijn vierjarige dochter Kristina te behouden. Gaat hem dit allemaal lukken voordat zijn geld op is?
Roy wil zijn droom een reis rond de wereld ten volle waar te maken. Lees met hem mee op zijn zoektocht naar spirituele verlichting.

Niet voor lezers onder de 23.

Een van de spreuken van Alex: ‘Het geheim van leven zit in verrassing!’

DOLEN 1 – angst om te binden, zucht naar vrijheid is verkrijgbaar op deze website

front-back-book

Als Roy van Zanten dertien is, overlijdt plotseling zijn vader aan een hartaanval in een koude decembernacht. Zijn vader was tijdens zijn leven vooral bezig geweest met avondstudies en zijn carrière. Roy wil het anders doen. Hij wil plezier maken, vrij zijn, reizen. Hij heeft veel vriendinnen, maar steeds als het serieus wordt gaat het mis. Na elke verbroken relatie vlucht Roy in verre reizen. Zijn droom een reis rond de wereld wordt hem na verloop van tijd duidelijk en lijkt noodzakelijk om zijn innerlijke rust te vinden. Maar dan ontmoet hij Michelle, een uitdagende, wereldwijze en woest aantrekkelijke vrouw, die snel zwanger is en vier maanden na de geboorte boos wegloopt met hun dochter. Roys wereld stort in. Drie jaar later sterft ook zijn moeder. Met de erfenis op zak trekt Roy de wereld in…
Dolen beschrijft schaamteloos en rauw alles wat voorafgaat aan en wat Roy meemaakt op reis en leert over zichzelf en de wereld, maar ook de onvoorwaardelijke liefde die hij voelt voor zijn dochter Kristina en de telkens terugkerende caprichos met Michelle om haar te mogen zien. De reis wordt hem bijna fataal als hij doorgesnoven van de cocaïne op een hotelkamer in Colombia zweeft tussen leven en dood in het bijzijn van een prostituee. Houdt de oerkracht (zijn dochter) hem op de been?

Niet voor lezers onder de 23.

Bestel uw boek online!